Pomozite obitelji Levittown, PA da oplakuju gubitak svog voljenog psa

Pomozite obitelji Levittown, PA da oplakuju gubitak svog voljenog psa

Srce mi lupa zbog obitelji iz Levittowna koja tuguje zbog gubitka svog voljenog psa, ali vi možete pomoći ublažiti njihovu bol i odati počast njemu, prema osmrtnici objavljenoj na LevittownNow.

Ovo me tjeralo do suza. Obitelj Maddocks napisala je osmrtnicu za svog 15-godišnjeg krznenog najboljeg prijatelja, Chaosa Anthonyja Maddocksa, koji je nedavno umro, i to je jednostavno srceparajuće.

Možete osjetiti njihovu ljubav prema ovom psu i koliko su pogođeni prolaskom kroz njihove riječi koje glase (djelomično):

“Kaos nije bio samo pas, on je bio pseći patrijarh naše obitelji, a njegova odsutnost ostavila je nepodnošljivu prazninu. Dakle, dok se ponovno ne sretnemo, otisci njegovih šapa bit će urezani duboko u naša srca.”

Osmrtnica također otkriva da je Chaos devet godina radio u staračkom domu u Attleboru, gdje je pomagao pacijentima, volio tuljane i igrao se sa svojim najboljim krznenim prijateljem, Maddocksovim drugim psom, Dieselom. Cijelu epizodu možete pročitati ovdje. Imajte pri ruci maramicu.

Međutim, ovoj obitelji možete lako pomoći da se nosi s ogromnim gubitkom, stoji u publikaciji.

Obiteljski zahtjevi su jednostavni. Željeli bi vidjeti sliku vašeg krznenog prijatelja.

“Ako nikada niste imali čast upoznati Chaos, molimo vas da odvojite trenutak sa svojom krznenom bebom uz poseban zagrljaj ili poslasticu u čast Kaosa i pošaljite fotografije na ChaosFurever@gmail.com.”

Oni nasumično odabiru pobjednika (najkasnije) 18. veljače, što će biti Chain 16. rođendan. Pobjednik će uživati ​​u kutiji omiljenih Chaos igračaka i poslastica, stoga molimo da navedete poštansku adresu.

Ovo je najslađe. Moram priznati, nikad nisam razumjela duboku ljubav koju ljudi imaju prema svojim ljubimcima… do prije godinu dana, kada je moja obitelj kući donijela naše prvo štene. Tako da sada potpuno razumijem.

Šaljem svoju ljubav obitelji Maddocks. Jako mi je žao zbog vašeg gubitka i nadam se da će se zajednica pojaviti i podržati vas fotografijama!

OCJENO: Ovdje su 63 najpametnije pasmine pasa

Je li vaše vjerno štene na listi? Čitajte dalje kako biste saznali hoće li vaši susjedi pokazati intelektualne sposobnosti vašeg psa sljedeći put kada izvedete svoju krznenu bebu u šetnju. Ne brinite: čak i ako se pasmina vašeg psa ne pojavi na popisu, to ne znači da nije dobar dječak – neke osobine jednostavno se ne mogu izmjeriti.

POGLEDAJTE DALJE: Pogledajte kako 50 najpopularnijih pasmina pasa izgleda kao štenci

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *