Otvara se novi kafić u Južnoj sedmoj ulici | Lokalne vijesti

Otvara se novi kafić u Južnoj sedmoj ulici |  Lokalne vijesti

Rachel Targett kaže da je pokretanje posla „na neki način bilo malo lakše nego što sam mislila da će biti. Targett je sa svojim suprugom Richardom suvlasnica tvrtke Loose Goose Coffee Company. “Imao sam toliko pomoći od svoje obitelji, od zajednice, od ljudi koji rade za mene. Osjećam se jako zahvalno – rekla je.


Tribune-Star / Joseph C. Garza Snimka je izrezana: Rachel Targett, u sredini, slavi nakon ceremonije rezanja vrpce za novi pothvat njezina i njezina supruga Richarda Targetta, Loose Goose Coffee Company, u utorak u South Seventh Streetu.
The Loose Goose proslavio je svoje svečano otvorenje presijecanjem vrpce u utorak, sedam tjedana nakon blagog otvaranja. Gradonačelnik Duke Bennett, koji je nazočio, primijetio je “u prostoriji je puno uzbuđenja” i dodao: “mala trgovina naša je okosnica”.

Iako je rekla da to nije bila glavobolja koju je očekivala otkako je otvorila svoj posao, priznala je: „Bilo je jako izazovno. Neko vrijeme smo bili bez opreme jer su stvari zapele na brodovima – u jednom trenutku nam je aparat za espresso bio [stuck].”

Targettsu je pomagala Heather Ciranna, predstavnica za rast kupaca u Crimson Cup Coffee and Tea u Columbusu, Ohio. „Pružaju nam sve naše proizvode, a pomogli su nam i u obuci“, rekla je Rachel Targett.

“Konzultacije koje pružamo počinju s projektiranjem bara, pomažemo im u nabavi opreme i obučavanja”, rekla je Ciranna, dodajući da su dali i recepte za razne napitke od kave. “Posljednji korak je svečano otvaranje i mi ćemo ga izbaciti i pripremiti.”

Iako je glavno siječanjsko piće French Toast Latte, mješavina cimeta, javora i vanilije, specijalitet i bestseler Loose Goosea je Loose Mocha, napravljen od bijele čokolade s karamelom i poslužen vruć, leden i smrznut.

Targett je rekla da je njezina omiljena ponuda espresso. “Sigurna sam da me to drži”, rekla je.

Logo Loose Goose sadrži psa pored bobica kave, što je počast njezinom nedavno preminulom psu Goose. “Ono što sam pokušao učiniti je uključiti dvije moje omiljene stvari u životu – pse i kavu”, rekao je Targett. Loose Goose’s drive-thru nudi poslastice za pse jer toliko kućnih ljubimaca prati svoje vlasnike na vožnji. “Omiljene delicije bile su mu mrkve – bio je čudan”, rekla je ljubazno.


U Južnoj sedmoj ulici otvara se novi kafić

Tribune-Star / Joseph C. Garza Dobro za ljubavnike: Bonnie Lawler, u sredini, uživa u šalici kave s Jane Morse, Connie Miller i Kay Spangler u Loose Goose Coffee Company u South Seventh Street u utorak.
Posao je bio dobar i “još uvijek raste”, rekao je Targett. “Mislim da će ti brojevi rasti nakon današnjeg događaja.” Srednja pića bila su samo 1 dolar na svečanom otvorenju, a posjetitelji su dobili kupone za još jedno piće od 1 dolara ako ga kupe do nedjelje.

„Nadam se [we] to će postati navika”, rekla je.

U utorak je u trgovini bilo izrazito živahno – svaki stol bio je zauvijek zauzet, kao i kauč u stražnjem dijelu trgovine. Grupa prijatelja – Kay Spangler uživajući u cappuccinu, Connie Miller na redovnoj kavi i Dan i Jane Morse i Bonnie Lawler koji su pili cappuccino – odmarala se nakon jutarnjeg tenisa.

Svi osim Millera podržavali su Loose Goosea u prošlosti, a Miller je planirala da posao postane dio njezine rutine.

“Ne bismo se vratili da nam se ne sviđa”, rekao je Morse.

“Čisto je i prijateljski”, dodao je Lawler.

Loose Goose je na adresi 3020 S. Seventh St. (kod Sedme i Margarete) i otvoren je od 6:00 do 17:00 od ponedjeljka do subote.

David Kronke dostupan je na 812-231-4232 ili david.kronke@tribstar.com.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *