Odredbe i uvjeti

Uvod
Ovi Standardni uvjeti za web stranicu napisani na ovoj web stranici upravljat će vašom upotrebom naše web stranice, svi moji ljubimci dostupnim na https://ikerketak.com.

Ovi će se Uvjeti primjenjivati ​​u cijelosti i utjecati na vaše korištenje ove web stranice. Korištenjem ove web stranice pristali ste prihvatiti sve ovdje napisane odredbe i uvjete. Ne smijete koristiti ovu web stranicu ako se ne slažete s bilo kojim od ovih Standardnih odredbi i uvjeta za web stranicu.

Maloljetnici ili osobe mlađe od 18 godina ne smiju koristiti ovu web stranicu.

Prava intelektualnog vlasništva
Osim sadržaja koji posjedujete, prema ovim Uvjetima, svi moji ljubimci i/ili njegovi davatelji licence posjeduju sva prava intelektualnog vlasništva i materijale sadržane na ovoj web stranici. Naši Uvjeti i odredbe generirani su u Generatoru predložaka uvjeta i odredbi.

Dodijeljena vam je ograničena licenca samo za potrebe pregledavanja materijala sadržanog na ovoj web stranici.

Ograničenja
Izričito vam je zabranjeno sve od sljedećeg:

objavljivanje bilo kojeg materijala s web stranice u bilo kojem drugom mediju;
prodaja, podlicenciranje i/ili na drugi način komercijaliziranje bilo kojeg materijala web stranice;
javno izvođenje i/ili prikazivanje bilo kojeg materijala web stranice;
korištenje ove web stranice na bilo koji način koji je ili bi mogao biti štetan za ovu web stranicu;
korištenje ove web stranice na bilo koji način koji utječe na pristup korisnika ovoj web stranici;
korištenje ove web stranice protivno važećim zakonima i propisima, ili na bilo koji način može uzrokovati štetu web stranici, bilo kojoj osobi ili poslovnom subjektu;
sudjelovanje u bilo kakvom rudarenju podataka, prikupljanju podataka, ekstrahiranju podataka ili bilo kojoj drugoj sličnoj aktivnosti u vezi s ovom web-mjeskom;
korištenjem ove web stranice za sudjelovanje u bilo kakvom oglašavanju ili marketingu.
Određenim područjima ove web stranice zabranjen je vaš pristup i svi moji ljubimci mogu dodatno ograničiti vaš pristup bilo kojem području ove web stranice, u bilo koje vrijeme, prema apsolutnoj diskreciji. Svaki korisnički ID i lozinka koje možete imati za ovu web stranicu su povjerljivi i također morate čuvati povjerljivost.

Vaš sadržaj
U ovim Standardnim Uvjetima i odredbama za web stranicu, “Vaš sadržaj” znači bilo koji audio, video tekst, slike ili drugi materijal koji odlučite prikazati na ovoj web stranici. Prikazivanjem svog sadržaja dajete svi moji ljubimci neekskluzivnu, svjetsku neopozivu, podlicenciranu licencu za korištenje, reproduciranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju u bilo kojem i svim medijima.

Vaš sadržaj mora biti vaš i ne smije zadirati u prava trećih strana. svi moji ljubimci zadržava pravo ukloniti bilo koji Vaš sadržaj s ove web stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Bez jamstva
Ova web stranica je dostupna “kao što jest”, sa svim nedostacima, a svi moji ljubimci ne izražavaju nikakva jamstva ili jamstva bilo koje vrste u vezi s ovom web-mjesto ili materijalima sadržanim na ovoj web stranici. Također, ništa što se nalazi na ovoj web stranici neće se tumačiti kao savjet.

Ograničenje odgovornosti
Ni u kojem slučaju svi moji ljubimci, niti bilo koji od njegovih službenika, direktora i zaposlenika, neće biti odgovorni za bilo što proizašlo iz ili na bilo koji način povezano s vašim korištenjem ove web stranice bez obzira na to je li takva odgovornost pod ugovorom. svi moji ljubimci, uključujući njegove službenike, direktore i zaposlenike, neće biti odgovorni za bilo kakvu neizravnu, posljedičnu ili posebnu odgovornost koja proizlazi iz ili na bilo koji način povezana s vašim korištenjem ove web stranice.

Obeštećenje
Ovim u najvećoj mjeri obeštećujete svi moji ljubimci od i protiv svih i/ili svih obveza, troškova, zahtjeva, uzroka tužbe, štete i izdataka koji na bilo koji način nastaju u vezi s vašim kršenjem bilo koje odredbe ovih Uvjeta.

Odvojivost
Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta nevažeća prema bilo kojem primjenjivom zakonu, takve će se odredbe izbrisati bez utjecaja na preostale odredbe ovdje.

Varijacija uvjeta
svi moji ljubimci smije revidirati ove Uvjete u bilo koje vrijeme kako smatra prikladnim, a korištenjem ove web stranice od vas se očekuje da redovito pregledavate ove Uvjete.

Zadatak
Svi moji ljubimci mogu ustupiti, prenositi i podugovarati svoja prava i/ili obveze prema ovim Uvjetima bez ikakve obavijesti. Međutim, nije vam dopušteno ustupiti, prenositi ili podugovarati svoja prava i/ili obveze prema ovim Uvjetima.

Cijeli dogovor
Ovi Uvjeti predstavljaju cjelokupni ugovor između svi moji ljubimci i vas u vezi s vašim korištenjem ove web stranice i zamjenjuju sve prethodne sporazume i dogovore.

Mjerodavno pravo i nadležnost
Ovi Uvjeti će se regulirati i tumačiti u skladu sa zakonima države af, a vi ste podvrgnuti neisključivoj nadležnosti državnih i saveznih sudova koji se nalaze u af za rješavanje bilo kakvih sporova.