Nova Supertails kampanja traži od roditelja kućnih ljubimaca da ove godine drže svoje četveronožne drugove bliže

Nova Supertails kampanja traži od roditelja kućnih ljubimaca da ove godine drže svoje četveronožne drugove bliže
  • Superrepi donosi pseći glas u svojoj posljednjoj reklami.
  • Film govori o Maxu, zlatnom retriveru koji predobro poznaje svog oca.

Start-up za digitalnu njegu kućnih ljubimaca, Supertails, objavio je novi film, Novogodišnja odluka, koji svojim gledateljima donosi glas psa. Prvi siječanj sa sobom donosi rezolucije sumnjive trajnosti. Ipak, svake godine ljudi daju obećanja koja ne drže. Ovaj film je zamišljen, ali iz ugla kućnog ljubimca.

Film govori o Maxu, zlatnom retriveru koji predobro poznaje svog oca. Svake godine donosi odluke poput jutarnjih šetnji, hidriranja i čitanja više. Neće uvijek sve to zadržati, osim ako se radi o Maxu koji ga voli i brine, koji ga na vrijeme probudi, izvuče iz kuće i drži na putu prema svojim ciljevima.

Cilj filma je potaknuti stav da kućni ljubimci razumiju ljude više nego što mislimo. Pažljivi su i brinu o nama, samo povremeno promaše znak. Film završava tako što Max zove sve pse da pomognu roditeljima na kraju godine, kada se pojavi ljudska želja da si postavi nerealne ciljeve i promijeni svoje živote. Kućni ljubimci svoje roditelje doživljavaju savršenima, pa je Maxu ova faza njegovog rješavanja smiješna. Supertails također traži od roditelja kućnih ljubimaca da ove godine drže svoje ljubimce bliže kako bi ih razumjeli i izgradili pravu vezu s njima. U užurbanom životu roditelji životinja ponekad nisu u stanju obratiti dovoljno pažnje na to kako ih njihovi ljubimci vole i tiho se brinu za njih. To im je izazov preživjeti teška vremena koja roditeljstvo ponekad donosi. „Stopa udomljavanja kućnih ljubimaca u stalnom je porastu tijekom posljednjih nekoliko godina, ali nedavna studija Mars Petcarea i drugih stručnjaka pokazuje da je 50% indijskih roditelja kućnih ljubimaca priznalo da se odreklo ljubimca. Dok radimo na stvaranju novih proizvoda i usluga kako bismo Indiju učinili zemljom prilagođenom kućnim ljubimcima, veza s našim kućnim ljubimcima može se izgraditi samo uz pažnju i kvalitetno vrijeme. Ljubav prema vašem ljubimcu je neusporediva, ovo je naš izazov da vam damo pravu priliku da to osjetite.“, kaže. Varun Sadana, spoluzakladatel u Supertailsu.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *