Najbolji sci-fi, fantasy i horor filmovi

Najbolji sci-fi, fantasy i horor filmovi

Morbius – Upravo sada, Morbiuse odgađao toliko puta, gotovo izgleda da je travanjsko izdanje samo šala. Međutim, Sony je u punom jeku u svemiru Spider-Mana i ovo je još jedan film nakon njega Nema puta kući promijenio igru. U glavnoj ulozi Jared Leto. (1. travnja)

Nećete biti sami – Noomi Rapace (zvijezda janjetina, Prometeji nekoliko drugih čudnih, ali zanimljivih filmova) naslov je ove priče smještene u Makedoniju iz 19. stoljeća o vještici (koju glume razni glumci) koja odlučuje da želi pokušati biti čovjek kroz neku čarobnu razmjenu tijela. (1. travnja)

Sonic the Hedgehog 2 – Dr. Robotnik (Jim Carrey) se vratio, ovaj put s Knucklesom. Srećom, Sonic ima neku pomoć u obliku Tailsa. To je film iz snova svakog obožavatelja Sega. (8. travnja)

Kočija – John Malkovich glumi liječnika u korporaciji koji nekako može kontrolirati reinkarnaciju. To je sve dok muškarac (Thomas Mann) nehotice ne sretne ženu koju je volio u prošlom životu (Rosa Salazar), što prijeti da poremeti sustav. (15. travnja)

Fantastične životinje: Dumbledoreova tajna – Da, nekako je još uvijek franšiza koja postoji, unatoč svemu tome. Nakon tužan prethodni dio iako bi ovaj spin-off Harryja Pottera s Eddiejem Redmaynom, Judom Lawom i Madsom Mikkelsenom u glavnim ulogama trebao biti dovoljno funkcionalan da se usredotočimo na kritiziranje JK Rowling. umjesto toga, ponavljane transfobične note. (15. travnja)

Loši dečki – Novi animirani film o skupini kriminalaca koji se ujedinjuju. Razmišljati Odred samoubojstava već kao animirane životinje. (22. travnja)

Sjevernjak – Robert Eggers, redatelj The Witch and the Lighthouse, nastavlja svoju trilogiju “The” zvjezdanom pričom o Vikingu koji pokušava osvetiti ubojstvo svojih roditelja. (22. travnja)

Ogromna Talenova nepodnošljiva težinat – Nicolas Cage glumi Nicolasa Cagea, kojeg je bogataš unajmio da se druži i ide u neku čudnu, meta avanturu. To zvuči jako Nicolas Cage. (22. travnja)

IzlijeganjeU ovom finskom filmu, 12-godišnja gimnastičarka Tinja očajnički i bezuspješno pokušava ugoditi svojoj vladajućoj majci. No, kada pronađe tajanstveno jaje, iz njega se izleže stvorenje koje se polako razvija u biće koje liči na nju – ali je spremno učiniti ono što Tinja ne može. (29. travnja)

65 – O ovom znanstveno-fantastičnom filmu malo se zna, osim da su ga režirali scenaristi koji su ga snimili Tiho mjesto i glumi Adama Drivera kao astronauta koji sleti na izvanzemaljski planet. Ali što još trebate znati? (29. travnja)

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *