Gost će ostaviti superautomobil Bentley vrijedan 150.000 funti na parkiralištu Manchester Travelodge

Gost će ostaviti superautomobil Bentley vrijedan 150.000 funti na parkiralištu Manchester Travelodge

Svi smo to učinili.

Žurimo se, pokušavamo izaći iz hotelske sobe prije odjave, pipamo torbe, kapute i ključeve – a onda nešto zaboravimo.

Za sobom obično ostavljamo četkicu za zube ili punjač za telefon.

PROČITAJTE JOŠ: Sinead O’Connor primljena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon tragične smrti sina u 17.

Međutim, jedan je gost prošle godine uspio ostaviti nešto vrijednije u jednom Travelodgeu – superautomobil Bentley Continental GT vrijedan 157.000 funti.

To je samo jedan od bezbroj čudnih i nevjerojatnih predmeta koji su ostali u hotelima Travelodge diljem Velikog Manchestera tijekom posljednjih 12 mjeseci.

Zajedno s Bentleyjem, gosti su ostavili tapije u prodavaonici čipsa, model ulice Coronation i stolac za prijestolje.

Nalazi se uz veliku košaru s indijskim slatkišima i vrhunsko Versace odijelo.

Na sreću, ovi predmeti rijetko ostaju – najpopularniji zaboravljeni artikli su punjači, mobiteli ili tableti, toaletne torbice i medvjedi.

Šefovi hotelskog lanca pripisuju količinu neobične izgubljene imovine procvatu dopuštenom u Velikoj Britaniji zbog pandemije.

“U 2021., nakon Dana slobode, poželili smo dobrodošlicu milijunima klijenata u naša 582 hotela Travelodge u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući naše hotele u Manchesteru, i vidjeli smo značajan porast rezervacija”, rekao je Shakila Ahmed.

„Kao rezultat toga, naši su kupci ostavili niz zanimljivih artikala u našim hotelima u Velikoj Britaniji.Da biste pratili Ethana na Twitteru, kliknite ovdje.

Ili, ako želite lajkati njegovu Facebook stranicu i biti informirani o najnovijim vijestima, kliknite ovdje.

Ako želite biti informirani o novostima iz Ethanove zakrpe, lajkajte My Stockport na Facebooku ili pratite glavnu stranicu MEN

„Ovogodišnja revizija Lost & Found uključuje povećanje blagdanskih predmeta, rekvizita za vjenčanje, vrijednih sentimentalnih predmeta, pametnih uređaja i voljenih kućnih ljubimaca. To uključuje DJI Phantom 4 Drone, Pomonian zvan Beyoncé, vjenčanu tortu Piñata od pet metara, GT V8 Bentley kabriolet, pa čak i Pepeljuginu cipelu.

„Što se tiče zašto toliko naših kupaca zaboravlja svoje dragocjene predmete, to je u osnovi zato što nam svima nedostaje vremena, žongliramo s mnogim zadacima i žurimo da stignemo od točke A do točke B. U žurbi se vrijedne stvari lako zaborave. .”

Pretplatite se na MEN e-mail newslettere kako biste dobili najnovije informacije o sportu, novostima, aktualnostima i još jednom klikom na ovu poveznicu.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *