Borderlands 4 bi trebao biti proširen adaptacijom Borderlands Room 3

Borderlands 4 bi trebao biti proširen adaptacijom Borderlands Room 3

Glavni fokus Granica franšizing je pucanje i pljačka i Granice 3 nije drugačije. U naslovu iz 2019. igrači pucaju u razne neprijatelje diljem galaksije, tražeći moćnu opremu i smijući se zabavnom NPC-u. Međutim, Granice 3 također nudi prostor memorijalnog centra u Sanctuary 3.

Iako može biti teško naviknuti se na raspored letjelice Crimson Raiders za nove i iskusne igrače, lokacija je puna zabavnih stvari tako da se igrači mogu opustiti između zadataka. Granice 3 obožavatelji mogu igrati na automatima Moxxi, vježbati na streljani ili igrati s njima Borderlands Science arkadna mašina. Oni također mogu prilagoditi svoju sobu Vault Huntera na Svetištu i prilagoditi vlastito područje na brodu. Iako je to bila zgodna mala značajka, bilo bi sjajno kada bi se dodala veća verzija Granice 4.

VIDEO DANA ZA GUESTHOUSE

POVEZANO: Slučaj za Borderlands 4 za povratak zgodnog Jacka

Proširivanje prilagođavanja Borderlands sobe na 3 smislena načina


borerlands-3-psiho-maska-na-zidu

u Granice 3, igrači mogu imati jedan od četiri dizajna soba, pri čemu svaki od četiri izgleda odgovara određenom sigurnom lovcu. Mozeova soba sadrži alate za rad na Iron Bearu, dok je Amara mirnija i odgovara joj kao Siren. Iako je to lijep dodir, bilo bi sjajno vidjeti igrače koji imaju više slobode kada je u pitanju uređenje svoje sobe čim izađe mogući nastavak.

To bi moglo započeti tako što bi igrači mogli odabrati boje podova i zidova u svojim sobama. Igrači su mogli predstavljati svog favorita Granica proizvođači oružja s premazima prema markama kao što su Atlas ili Maliwan. Odatle bi se mogli usredotočiti na druge ukrase. u Granice 3, igrači su ograničeni na tri stavke na zidu, ali nastavak bi mogao podići stvari na sljedeću razinu. Ne samo da bi utori na zidovima mogli biti dostupni za prilagodbu, već bi igrači mogli dodati predmete koji idu na podove njihovih soba kako bi personalizirali cijelo područje. Prilagodljivi dizajni sigurnih bi također bili zgodni, jer igrači provode puno vremena pohranjujući opremu.


Osim pristupa sobi, koji igračima daje potpunu kontrolu nad dekorom, Gearbox bi svakoj sobi mogao dodati radio. To bi omogućilo igračima da postave glazbu po svom izboru i da čuju glazbu Revenge of the Cartels ili “Hold On” iz Promethee kako se voze s Mayom kad god uđu u njihovu sobu. Što je još važnije, ovaj radio bi mogao omogućiti igračima da reproduciraju sve ECHO snimke koje su prikupili. Na taj način, ako su snimanja prekinuta dijalogom o misiji, ili ako igrači jednostavno žele ponovno poslušati tradiciju, mogu joj pristupiti iz svoje sobe kad god požele.

Jedna od najboljih karakteristika igraonica je ta da igrači imaju mogućnost pregledavanja svojih favorita Granice 3 plijen na jednom od zidova, nešto što bi se apsolutno trebalo vratiti. Međutim, to se također može poboljšati, jer mjenjač može dodati neke dodatne detalje svakoj odabranoj stavci. Ako igrači pokažu dio opreme, može im se točno reći kada i gdje su ga nabavili, uključujući datum pada i neprijatelja koji je pao. Kada bi se skupljali u kooperativnoj sjednici, igrači koji su bili tamo mogli bi se popisati, pa će prikazano oružje postati vremenska kapsula za omiljene igrače. Granica uspomene.


Ako je Gearbox želio napraviti korak dalje, bilo je moguće kupiti posebne kućne ljubimce s Eridiumom Granice 4, što igračima daje prijatelja u posjet svaki put kada se vrate u središnji prostor. Od Pippie Pollygrog do Avinog ljubimca Hermesa, ima puno malih životinja. Granica svemir koji bi se dobro uklopio u ovu ulogu. Kada ih često mazite ili hranite, igrači otključavaju nove skinove, uz rijetku priliku da im vaš ljubimac s vremena na vrijeme da oružje ili predmet.

Ako Gearbox razmišlja o područjima koja se mogu prilagoditi za sljedeći put Granica centar, igrači bi mogli imati priliku da se centar osjećaju kao pravi dom u koji se stvarno žele vratiti.


Granice 3 sada je dostupan za PC, PS4, PS5, Stage, Xbox One i Xbox Series X.

VIŠE: Fiona Tales from the Borderlands trebala bi biti sigurna lovica za igru ​​u Borderlandsu 4


borderlands 3 maska ​​umjetničkog kaosa u punoj veličini
Zašto nije prerano govoriti o Borderlands 4

Iako je Tiny Tina’s Wonderlands možda upravo najavljen, nije prerano za početak rasprave o Borderlands 4 iz nekoliko velikih razloga.

Čitaj više


O autoru

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *