Beskućnik slavi rođendan sa svojim psima u preslatkom videu

Beskućnik slavi rođendan sa svojim psima u preslatkom videu

Muškarac iz Kolumbije osvaja njegovo srce na internetu svojim jednostavnim činom ljubaznosti. Ugodan video spomenutog muškarca, koji igrom slučaja također živi na ulici, slavi rođendan jednog od svojih pasa, obletio je društvene mreže. Ne samo da je zaradio pohvale od korisnika mreže, već je bio i označen kao lokalni “heroj”. Video je podijelio korisnik po imenu @roteloperiodismo. Čovjek u viralnom videu zove se Choco. Kasnije, Choco otkriva tortu iz svog vrećicu zajedno sa svijećama, zatim svojim psima pjeva pjesmu “Happy Birthday” i sipa im poljupce, nakon čega se vidi kako svojim psima daje nekoliko komada torte.

Ugodan video pogledajte ovdje:

Prema izvorima, Choco je ulični stanovnik Bucaramange, grada u Kolumbiji gdje su ga oduvijek viđali u pratnji pasa. Kako prenosi Indian Express, video je prvi put podijelio novinar Rótelo. Još jedan viralni video prikazuje kako ga ljudi obasipaju ljubavlju i čak mu daju ljubavnika za pse. Osigurani su i darovi za čovjeka i njegove očnjake.

U sesiji uživo na Instagramu otkrio je da slavi četvrti rođendan svog psa Shaggyja i svog drugog psa Nenua, koji je s Choco zadnjih 10 godina i ima rođendan u studenom.

Prema rezultatima pretraživanja na Instagramu, Choco, pravog imena José Luis Matos, dolazi iz El Peñóna.

Preslatki video postao je viralan na Instagramu i pregledan je više od 6000 puta.

Nedavno su Sudha Murthy, predsjednica Zaklade Infosys, i njezina sestra došle na naslovnice napravivši aarti za svog psa Gopija na njegov rođendan. Obje sestre su viđene kako poslušno izvode rituale, s ljubavlju maze psa i pjevaju rođendansku pjesmu za psa.

Ovdje pročitajte sve najnovije vijesti, ažuriranja i vijesti o koronavirusu.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *