Abigail Breslin uzvraća udarac obožavatelju koji ju je nazvao gubitnicom jer je nosila masku nakon što joj je otac umro od Covida

Abigail Breslin uzvraća udarac obožavatelju koji ju je nazvao gubitnicom jer je nosila masku nakon što joj je otac umro od Covida

Abigail Breslin napala je obožavatelja koji ju je nazvao “jadnom gubitnicom” jer je nosila masku na toboganu u Las Vegasu.

“Tko je taj jadni gubitnik s maskom?” korisnik Instagrama komentirao je fotografiju 25-godišnjeg glumca.

The Mala Miss Sunshine glumac je odgovorio: “Taj jadni gubitnik bio bih ja, netko tko je izgubio oca jer netko nije nosio masku i dao mu Covid.”

“Sada, molim te, možeš ići dovraga”, dodala je.

U drugom postu Breslin je podijelila daljnje komentare trola koji je njenog oca nazvao “slabim” i obožavatelja koji je stao u njezinu obranu.

“Želio bih da prijavite ovu osobu.” “Reći da mi je tata umro jer je bio ‘slab’ je nešto što neću tolerirati”, napisala je u objavi zahvalivši korisniku koji ju je branio.

Breslinov otac Michael preminuo je u veljači 2021. nakon što se zarazio Covidom.

Tada je objavila pet slika svog oca, zajedno s dugačkim natpisom za koji je rekla da ga je “teško napisati”.

“U 18:32 EST moj dragi, savršeni, divni, herojski, divni tata umro je nakon što smo se oprostili od moje obitelji”, napisao je Breslin u objavi.

Dodala je da je njen otac bio “veseo, buran, uporan, buntovan, inteligentan, drag, nevjerojatan čovjek. Volio je život. Volio je svoju obitelj. Volio je jednostavne stvari.”

Na kraju emotivnog posta, Breslin je napisao: “I voljeli smo ga. I uvijek ćemo. Nedostaješ mi. Jedva čekam da te opet vidim. Nikada, nikad, nikad te neću zaboraviti. Do mjeseca i nazad dada … Ljubav, zauvijek tvoja, Abs.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *